Något trevligt för de anställda

Oavsett vilken bransch man befinner sig i så kan det vara roligt att göra något trevligt för de anställda på företaget. Har man vuxit i antal de senaste åren så kan en kick-off eller liknande vara ett bra sätt att träffas under lite lättsammare förhållande än på arbetsplatsen.

Att visa sin uppskattning till de anställda från företagets skapar alltid positiva reaktioner och som anställd så kanske man ger lite extra under arbetstid framöver. Planeras det för någon form av aktivitet för företaget framöver så vill vi tipsa om Hans Lindström en magisk trollkarl som oftast kan ses på just företagsevent av olika slag. Det kan vara ett uppskatta inslag under kvällens middag eller som minglande magiker som kommer riktigt nära gästerna.

Att under ett företagsevent blanda humor och allvar är vanligt och det behövs både och. De flesta företags kick-offer brukar avhandla det som kan vara viktigt ur företagssynpunkt under dagtid och senare på kvällen så bjuds det på middag med underhållning. Det är uppskattat att företag bjuder på detta och man får en helt annan kontakt med sina arbetskamrater under dessa stunder än då man befinner sig på arbetsplatsen fokuserad på sina arbetsuppgifter.

Oavsett hur ni lägger upp ert företagsevent så ska ni veta att detta är något som är till fördel för företaget. Gör gärna en utvärdering i efterhand för att eventuellt kunna förbättra till nästa gång. Fråga vad man tyckte om det som avhandlades på dagtid och vad man tycket om mat och underhållning. Lycka till med ert event.