Bygg en monter till mässan

Har du funderat på att delta i en företagsmässa för att göra ditt företag mer synligt? Det är en mycket bra idé. Det finns många sätt att marknadsföra sig via nätet, men att delta på en mässa är ett strålande sätt att visa upp ditt företag och få direktkontakt med kunder och prospekt. Det är viktigt att planera allt i detalj.stor mässa i amsterdamSka du ha en monter? I så fall är det viktigt att du har en bra position som går bra att se från mässgolvet. Då är det givetvis också viktigt att din monter sticker ut från mängden. Du har ju kommit till mässan precis för att synas. Bygg en monter själv, det är inte svårt och kan dessutom vara riktigt roligt.Innan man bygger montern är det viktigt att planera och prata igenom en del detaljer. Hur ser er logotyp ut ut? Har ni särskilda företagsfärger ni vill använda? Vilken känsla vill ni förmedla? Brainstorma! Här kan du hitta många bra råd om hur du ska tänka.

Så här gör du

Man kan bara bygga en monter till två eller tre väggar. Oavsett om man har mitt- eller hörnmonter så kan man leka med dimensionerna. Man kan exempelvis bytta en extravägg framför den vanliga väggen eller sätta in en glasskiva och skapa ett skyltfönster. Man kan också runda ett hörn med en fototapet. Man kan inte tapetsera, måla eller spika i väggarna när man inreder en monter. När man bygger den använder man alltså gärna ett par träskivor i samma format som montern som man vill inreda, som man sedan kan klämma fast på den riktiga montern med hjälp av klämmor. Denna kan du alltså måla och tapetsera hur du vill.

…glöm inte mässprodukterna

Tillsammans med montern så är mässprodukterna ett av dina bästa vapen när det kommer till marknadsföring för de hjälper besökaren att komma ihåg ditt varumärke varje gång de tittar på pennan eller nyckelringen med ditt varumärke på. På http://www.drivalehmanns.se/avdelning/kontor/massprodukter.aspx hittar du massor av roliga och färgglada produkter som du kan använda för att fånga besökarens uppmärksamhet. Du kan enkelt hitta produkter i samma färg som din monter eller företagsidentitet.Håll utkik efter nästa mässa som du kan ställa ut på. Om du börjar planera i tid kan du få till en snygg monter som syns och som drar till sig besökarna.